Streamline NVIDIA DLSS NVIDIA Invites Developers To Test Experimental DLSS Models Directly From Company

NVIDIA DLSS upscaler, yerel çözünürlüklerden önemli ölçüde daha iyi görünen etkileyici sonuçlar elde ederek piyasadaki en iyi upscaler olmaya devam ediyor.

  • MxBenchmarkPC tarafından hazırlanan 3.7 sürümüne dayalı yeni bir karşılaştırma videosu, beş oyunda doğal 1440p, Kalite modunda 1440p ve Performans modunda 4K’yı yan yana koyuyor – Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, The Witcher 3 Next-Gen, Senua’s Saga: Hellblade 2 ve Ghost of Tsushima, görsel kalite açısından DLSS Performans modundaki 4K’nın her oyunda doğal 1440p ve Kalite Modundaki 1440p’den açıkça daha iyi olduğunu vurguluyor. Bazı durumlarda, örneğin Cyberpunk 2077’de yaşanan performans düşüşü, bazıları için Performans modundaki 4K’yı almaya değmez kılıyor olabilir, ancak genel olarak, özellikle oyun Kare Oluşturma özelliğini de destekliyorsa, her zaman daha iyi bir seçimdir.
  • Zaman geçtikçe NVIDIA DLSS çeşitli farklı oyunlar tarafından benimsenmeye devam ediyor. Upscaler’ı destekleyen yeni oyunlar arasında Frame Generation’ı da destekleyen Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Trepang 2 için Bladekisser DLC ve en son genişleme olan Dawntrail’e destek sunan güncellemeyle NVIDIA DLSS 2 desteği alan Final Fantasy XIV Online yer alıyor.

    NVIDIA DLSS ve desteklenen oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *