Game Pass

Daha önceki söylentilerin ardından, sızıntı yapan extas1s şimdi Ağustos ayı için kısmi bir Game Pass dizilimi paylaştı. Oyunların çoğu daha önce sızdırılmıştı, ancak şimdi tarihlerimiz var. Örneğin Deck13’ün Aksiyon RPG’si Atlas Fallen, Microsoft’un abonelik hizmetine 13 Ağustos’ta, yani yepyeni seslendirme, yeni alanlar, yeni düşmanlar, yeni Essence Stones, New Game Plus modu ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri sayesinde oyunu çeşitli alanlarda büyük ölçüde iyileştirmeyi amaçlayan Reign of Sand güncellemesinin yayınlanmasından tam bir hafta sonra gelecek.

Activision Blizzard’ın Crash N.Sane Trilogy’sinin de Game Pass’e katılacağı söylentileri vardı. extas1s’e göre sevilen platform serisinin remastered koleksiyonu, abonelik hizmetinde 8 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak.

Sadece beş gün sonra, Game Pass aboneleri serinin başlangıcını belirleyen klasik açık dünya oyununun yeniden yapımı olan Mafia Definitive Edition’a kavuşacak. 2K daha önceki söylentiyi doğruladı, yani bu ekleme artık resmileşti.

  • Bunlar Ağustos ayında çıkacak en büyük yeni oyunlar, ancak daha fazlası da yolda. Dalga 6 Ağustos’ta Güney Amerika’da geçen bir bağımsız macera oyunu olan SOPA – Tale of the Stolen Potato ile başlıyor. Ertesi gün, Game Pass kullanıcıları oyuncuların uzaylı bir gezegeni dolaşıp çevresel zorlukları çözdüğü ve yerli yaratıkları ‘withering’ adı verilen bir enfeksiyondan kurtardığı sözde bir yaratık kurtarma oyunu olan Creatures of Ava’yı oynayabilecek.
  • 15 Ağustos’ta sızdırılan program, abonelik hizmetinin Ekim 2023’te piyasaya sürülen Chucklefish’in beğenilen sıra tabanlı taktik devam oyunu Wargroove 2 ile güncelleneceğini söylüyor. Son olarak, Pugstorm’un Core Keeper’ı Salı, 27 Ağustos’ta eklenecek. Core Keeper, Mart 2022’de erken erişim yoluyla piyasaya sürülen bir ‘madencilik sanal alan macerası’ oyunudur. Stardew Valley, Terraria ve Minecraft gibi oyunlardan mekanikler ödünç alan, prosedürel olarak oluşturulmuş bir yeraltı dünyasında geçmektedir.

    Bu, Ağustos Game Pass’in tam listesi gibi görünüyor, ancak extas1s daha önce Spyro Reignited Trilogy ve Tony Hawk’s Pro Skater 1+2’nin de yakında abonelik hizmetine geleceğini söylemişti. Ayrıca, Grand Theft Auto V yakın gelecekte PC Game Pass’e katılabilir. Elbette, en büyük son ekleme Call of Duty: Modern Warfare III’ün piyasaya sürülmesiydi.

    Son fiyat artışının ardından bu dizilim sizi abone olmaya ikna ediyor mu?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *