Half-Life Alyx

NoVR moduyla VR başlığı olmadan da oynanabilen Half-Life Alyx’in, bugün paylaşılan yeni bir videoda RTX 4080 GPU’da gayet iyi çalışabildiği ortaya çıktı.

MxBenchmarkPC tarafından bir araya getirilen videoda, oyunun 8K çözünürlükte çalıştığı ve RTX 4080 GPU’da ultra ayarlarla 60 FPS’ye kilitlendiği görülüyor. Ne yazık ki, bazı senaryolarda belirgin bir takılma var, bu nedenle nihai sonuç mükemmel değil, ancak oyun şüphesiz bu kadar yüksek çözünürlükte inanılmaz görünüyor.

Yukarıda da belirtildiği gibi Half-Life Alyx NoVR modu, Valve’ın popüler serisinin son oyununu VR başlığı olmadan oynamanıza olanak tanır. GB_2 Geliştirme Ekibi tarafından geliştirilen mod, buraya giderek indirilebilir.

Half-Life: Alyx için kullanımı en kolay ve en esnek NoVR modu! Bu mod, özel sürücülere veya buna benzer bir şeye ihtiyaç duymadan, VR başlığı olmadan oyunu oynamanıza olanak tanır. Oyunu baştan sona istediğiniz şekilde ve istediğiniz yerde oynamanıza olanak tanır! Düz bir ekran için birçok VR etkileşiminin bir şekilde korunduğu, çok kolay bir şekilde oynamanıza olanak tanıyan tek NoVR modunu geliştirdik.

Half-Life Alyx artık PC’de mevcut. Daha önce de belirtildiği gibi, modlanmamış sürüm bir VR başlığı gerektiriyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *