MSI, endüstriyel ve gömülü uygulamalar için tasarlanmış fansız minik bir bilgisayar piyasaya sürdü. Kompakt kutu 8,5 x 6,1 x 2,6 inç (215 x 155 x 65) ölçülerindedir —6. nesil bir iPad’den daha küçüktür— ve sadece 4,96 pound (2,25 kg) ağırlığındadır. Cihaz, aşırı düşük güç tüketimi ve sessiz işlemler için tasarlanmıştır ve aşırı güvenilirlik ve dayanıklılık için çeşitli bağlantı noktaları sunar.

MSI MS-C906

Ayrıca, MS-C906 dört ethernet portu, altı anten için bir düzenleme ve hatta bir nano SIM kart tutucu ile birlikte gelir ve sürekli olarak onunla iletişim kurabilmenizi sağlar. Ayrıca dört 4K@60Hz ekran çıkışı sağlayabilir ve bu da onu tabelalar, çok ekranlı iş istasyonları ve yüksek çözünürlüklü video çıkışı gerektiren diğer uygulamalar için mükemmel hale getirir.

MS-C906, sekiz USB portu, dört seri COM portu ve genel amaçlı bir Dijital Giriş/Çıkış portuna sahiptir. Bu, MS-C906’yı gerçek zamanlı veri işleme ve analizi için uç AI gerektiren özel uygulamalar için oldukça uygun hale getirir.

MSI, MS-C906’nın fabrikalar için makine görüşü denetimi, ekipman izleme ve veri analizi; dijital tabela kontrolü, müşteri akış analizi ve akıllı satış makineleri; tıbbi görüntüleme işleme, hasta izleme ve tele tıp gibi bazı uygulama alanlarını özetledi.

MS-C906’yı özellikle titreşim önleyici ve darbeye dayanıklı tasarımıyla gerçekten esnek bir cihaz haline getirir. Yüksek termal direnci, geniş bir sıcaklık çalışma aralığına (-20 ila 70 santigrat derece) dayanmasını sağlar. Ayrıca duvara monte ve DIN rayına monte seçenekleriyle kolayca kurabilirsiniz.

MS-C906, özellikle ayrı bir GPU’ya sahip olmadığı için en son AAA oyunlarını çalıştıramayabilir, bu nedenle muhtemelen bunu masanızda istemezsiniz. Ancak hem yapı kalitesi hem de birden fazla bağlantı seçeneği açısından güvenilirliği, sistemlerinizin insan müdahalesi olmadan 7/24 bağımsız olarak çalışmasını sağlar; ta ki geçen ayki CrowdStrike sorunu gibi manuel güncelleme gerektiren hatalı bir yazılım güncellemesi yaşayana kadar.

Tom’s Hardware’in en iyi haberlerini ve derinlemesine incelemelerini doğrudan gelen kutunuza alın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *