Motorola Edge 50 and Edge 50 Neo hands-on review

Motorola bugün bu yıl Edge 50 ailesinin en kompakt üyesi olan Edge 50 Neo’yu duyurdu. Çıkış, vanilya Edge 50’nin küresel lansmanının başlangıcıyla aynı zamana denk geldi, bu yüzden her ikisiyle de oynama şansımız oldu.

Edge 50 Neo, 6,36 inçlik ekranıyla grubun en küçüğü olabilir, ancak hiyerarşide Edge 50 Fusion’ın üstünde yer alır. Aslında, cihaz yalnızca boyutu için değil, aynı zamanda talep ettiği fiyat için de etkileyici bir özellik seti sunar.

Neo, değişken yenileme hızına sahip 120 Hz LTPO OLED panele, özel 3x zoom lensli düzgün üçlü kamera kurulumuna ve hızlı kablolu ve kablosuz şarja sahiptir. Ayrıca, temel sürümünde rahat 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla birlikte gelir.

Kompakt seçeneklerin giderek azaldığı bir pazarda, Motorola Edge 50 Neo, yetenekli donanımı ve şaşırtıcı derecede agresif fiyatıyla ilgi çekici bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.

Motorola Edge 50 and Edge 50 Neo hands-on review

Motorola Edge 50 Neo

Yine de Edge 50, Neo’dan daha büyük, daha pahalı ama aynı zamanda daha yetenekli. Daha güçlü bir çip, daha yüksek çözünürlüğe sahip daha büyük bir ekran ve daha büyük bir pil sunuyor.

Her iki telefon da MIL-STD 810H askeri standardına uyumlu ve suya ve toza karşı IP68 derecesine sahip.

Motorola Edge 50 and Edge 50 Neo hands-on review

Yeni duyurulan telefonların bazı fotoğrafları, kamera örnekleri ve kıyaslama testleri için bir sonraki sayfaya geçin.

Motorola Edge 50 and Edge 50 Neo hands-on review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *