Nothing Phone (2a) Plus review

Son zamanlarda akıllı telefon portföyünü genişletme konusunda hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Nothing CMF Phone 1’in hemen ardından ve Nothing Phone’un (2a) tanıtımından sadece dört ay kadar sonra, Carl Pei’nin girişiminin şimdi yeni bir modeli daha var.

Adından da anlaşılacağı gibi Nothing Phone (2a) Plus, Nothing Phone (2a)’nın geliştirilmiş bir versiyonudur. Tasarım büyük ölçüde aynıdır, ancak yeni metalik renk kaplamaları vardır. Dimensity 7200 Pro yonga seti, yalnızca Nothing için MediaTek tarafından geliştirilen daha güçlü bir Dimensity 7350 Pro 5G yongasıyla değiştirilmiştir. Görünüşe göre, CPU’da %10’a ve GPU performansında %30’a kadar artış sağlıyor, bu yüzden test etmek ilginç olacak.

Yeni Nothing Phone (2a) Plus ayrıca, net 4K çekim yapabilen yükseltilmiş 50MP selfie’ye sahiptir. Son olarak, şarj daha da optimize edildi ve Nothing Phone (2a) Plus artık normal Nothing Phone (2a)’dan neredeyse %10 daha hızlı olmayı vaat eden 50W şarjı destekliyor.

Nothing’in mevcut ürün gamında kendi “orta sınıf”ının biraz daha iyi bir versiyonunu çıkarmaya karar vermesinin nedenini merak etmek zorundayız, şekillenme şekli ve potansiyel olarak normal Nothing Phone (2a) satışlarını baltalama riski. Nothing CEO’su Carl Pei görünüşe göre bunu böyle görmüyor. Nothing Phone (2a)’nın o kadar popüler olduğunu ve bir tür devam filmi yaratma fırsatı yarattığını söylüyor. Ayrıca, Nothing Phone (3)’ün 2025’te piyasaya sürülmesinin beklendiği ve bu arada şirketin meraklılara heyecan duyacakları daha güçlü bir cihaz sunmak istediği gerçeği de var.

Nothing Phone (2a) Plus review

Bunların hepsi kulağa hoş ve şık geliyor, ancak Nothing Phone (2a) Plus, plus olmayan kardeşinden biraz daha pahalı. Fiyat açısından tam olarak bir drop-in yedek değil. Neyse ki, en azından şimdilik, Nothing, vanilya Nothing Phone (2a)’yı emekliye ayırmayı planlamıyor, ki bu görmek güzel. Daha fazla seçeneğe sahip olmaktan dolayı tam olarak sinirlenemeyiz.

Nothing, ambalaj ve aksesuarlara kadar uzanan ürünleriyle ilgili olarak her zaman belirli bir estetik dokunuşa ve vizyona sahip olmuştur. Nothing Phone (2a) Plus, üstünde telefonun tasarım öğelerinin kabartmalı olduğu göz alıcı bir karton kutuda gelir.

Gerçek kutunun üstünde Nothing’in imzası olan nokta matrisli yazı tipiyle tamamlanmış bir kılıf var. Kutunun kendisi sağlam ve telefonu güvenli bir şekilde tutan iç beşik dahil olmak üzere tamamen kartondan yapılmış gibi görünüyor.

Ancak sadece ambalajı güzel değil. Bu ayrıntıya gösterilen özen aksesuarlara da yansıyor. Oldukça sınırlılar. Ancak hem SIM çıkarma aracı hem de USB Type-C – Type-C kablosu telefonun kendisinden esinlenerek tasarlanmış özel bir tasarıma sahip.

Kablodaki şeffaf konektörleri beğendik. Yine de, ne yazık ki, kablonun kendisi basit bir eMarked olmayan kablo, yani 3A güç çıkışı ve 5Gbps veri transferi ile sınırlı. Yine de, hiçbiri Nothing Phone (2a) Plus’ın ilgili yeteneklerini engellemiyor, bu yüzden şikayet edemeyiz. Kutuda bir şarj cihazı olmasını isterdik, ama neyse işte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *