HMD Hyper leaks in new colors

Yaklaşan HMD Hyper için ilk sızıntıyı geçen ay oldukça detaylı bir teknik özellik sayfası ve cihazın sarı renkteki bir render’ı ile gördük. Aynı kaynak @smashx_60 X.com’da şimdi yaklaşan cihazın dört resmi rengi için bazı yeni teknik özellik açıklamalarının yanı sıra ek render’lar paylaştı.

HMD Hyper, 2022’de piyasaya sürülen Nokia X30’un halefi olarak faturalandırılıyor ancak kavisli çizgiler ve keskin köşelerin bir karışımıyla daha yeni HMD Skyline ile daha uyumlu bir tasarıma sahip. Ayrıca daha önce sızdırılan sarı olanın yanında üç ek renk daha görüyoruz. Bunlar arasında turkuaz, kırmızı ve gri varyantlar yer alıyor. Sızıntıya göre, cihaz muhtemelen metal bir çerçeve ve cam arka yüzeye sahip olacak.

HMD Hyper, 6,55 inç OLED ekrana (FHD+ 120Hz) sahip olacak ve yeni parça, otomatik odaklama ve FHD video kaydına sahip 50MP ön kamera olacak. Yaklaşan orta seviye cihazın, genişletilebilir 8GB RAM ve 256GB depolama alanıyla Qualcomm’un Snapdragon 6 Gen 1 çipine sahip olması bekleniyor.

HMD Hiper

Arka tarafta OIS özellikli 50 MP ana kameranın yanı sıra 13 MP telefoto ve 8 MP ultra geniş açılı lensin bulunması bekleniyor. HMD Hyper’ın ayrıca 33 W şarjlı 4.700 mAh pil, IP54 giriş koruması, stereo hoparlörler, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 5 ve NFC bağlantısı sunması bekleniyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *