Samsung’un yaklaşan daha büyük ve daha ince kitap tarzı katlanabilir akıllı telefonu son zamanlarda haberlerde çok yer aldı ve şimdi iddiaya göre ilk sızdırılmış görüntüye sahibizGalaxy Z Fold Özel Sürüm.

Gördüğünüz gibi tasarım genel olarak şuna çok benziyor:Galaksi Z Fold6, anlaşılabilir bir şekilde. Bununla birlikte, daha ince olduğu gerçeği hemen fark ediliyor.

İşte Samsung Galaxy Z Fold Özel Sürümüne ilk bakışımız

Gördüğünüz gibi, Fold Special Edition’ın köşeleri hafifçe yuvarlatılmış düz bir çerçevesi olacak. Kamera adası Fold6’nınkinden biraz farklı, bu yüzden iki cihazı uzaktan ayırt etmeye yardımcı olacak. Fold6’nınkinden daha kalın görünüyor, ancak Fold Special Edition’ın kendisinin daha ince olduğunu unutmayın, bu yüzden nedeni bu olabilir.

Cihazın arkası fırçalanmış metal bir görünüme sahip olsa da, muhtemelen hala camdır, sadece öyle görünmesi için tamamlanmıştır. Güç düğmesi şaşırtıcı olmayan bir şekilde parmak izi sensörü olarak da işlev görecek ve ses açma/kapama düğmesi Samsung cihazlarında gelenek olduğu üzere sağ tarafta, bunun üzerinde yer alıyor.

Galaxy Z Fold Special Edition, açıldığında 4,9 mm kalınlığında ve katlandığında 10,6 mm kalınlığında olacak.200 MP kamera, 6,5 inçlik bir kapak ekranı ve 8 inçlik bir iç katlanabilir ekran. Ne yazık ki, söylentiye göre sadece __ÖZEL_Çin ve Güney Kore’de piyasaya sürülecek__.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *