Nisan – Haziran döneminde (2. çeyrek) toplam 43,7 milyon bilek giyilebilir cihaz (akıllı bantlar ve akıllı saatler) gönderildi ve Huawei hem gönderilerde hem de pazar payında küresel pazarın zirvesinde yer aldı. En son giyilebilir cihaz izleme verilerine göreİDKHuawei, 8,9 milyon küresel sevkiyat ve %20,3 pazar payıyla yıllık bazda %42’lik kayda değer bir büyüme oranına ulaştı.

Huawei, 2. çeyrek küresel giyilebilir cihaz pazarının zirvesinde

Çin, Huawei’nin tahmini 6 milyon bilek giyilebilir ürünü gönderdiği ve pazar payını %38,4’e çıkardığı giyilebilir ürünler için büyük bir itici pazardı. Huawei’nin başarısına rağmen, küresel akıllı giyilebilir ürünler pazarı geçen yılın aynı dönemine kıyasla hafif bir %0,7 düşüş gördü.

Huawei, bant ve akıllı saat cihazlarına yönelik büyük bir talep gördüFit 3 olduğundadünya çapında önemli bir büyüme itici gücü haline geldi. Marka ayrıca Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ve Latin Amerika’daki pazar payını genişletmeyi başardı.

Huawei, 2. çeyrek küresel giyilebilir cihaz pazarının zirvesinde

Xiaomi, 5,9 milyon sevkiyat ve %13,5 pazar payıyla küresel sahnede ikinci oldu. Xiaomi’nin giriş seviyesi Redmi serisi, daha üst düzey cihazlar gibi önemli büyüme itici güçleri olarak hizmet ettiS3’ü izleVeİzle 2da iyi bir performans sergiledi.

Apple 5,7 milyon sevkiyat ve %13,1 pazar payıyla üçüncü sırada yer aldı. Cupertino, Çinli rakiplerinin sert fiyat rekabeti nedeniyle yıllık bazda sevkiyatlarda yaklaşık %12’lik bir düşüş gördü.

Huawei, 2. çeyrek küresel giyilebilir cihaz pazarının zirvesinde

Samsung, Galaxy Fit 3’ün ana büyüme sürücüsü olarak hizmet ettiği dönemde 3,3 milyon giyilebilir ürün sevkiyatı yaptı. BBK, Çin’deki çocuk saati modellerine olan güçlü talep sayesinde 2,9 milyon sevkiyat ve %6,6 pazar payıyla ilk beşi tamamlıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *