Magic V3 katlanabilir cihazının küresel __ÖZEL_Lansmanı__’nın yanı sıra Honor, yeni bir akıllı saat olan Honor Watch 5’i duyurdu. Bu, geçen yılki akıllı saatin halefi olarak geliyor.Onur Saati 4ve daha büyük ve daha parlak bir ekrana, geliştirilmiş pil dayanıklılığına ve daha doğru sağlık takibine sahip.

Honor Watch 5, 450 x 390 piksel çözünürlük ve 1.000 nit tepe parlaklığa sahip kare 1,85 inç AMOLED ekran etrafında inşa edilmiştir. Akıllı saat, daha kolay kontroller için döner bir düğmenin yanı sıra Bluetooth aramaları için bir hoparlör ve mikrofon içeren 6 serisi alüminyum bir çerçeveye sahiptir.

Honor Watch 5, daha büyük ve daha parlak ekran ve 15 günlük pil ömrüyle piyasaya çıktı

Watch 5, IP68 derecesine sahiptir ve 5ATM su geçirmezdir, böylece onu yüzerken kullanabilirsiniz. Her zamanki spor aktivitelerinin karışımını izleyebilir ve cihaz üzerinde GPS konumlandırmasıyla birlikte gelir.

Bluetooth 5.2 üzerinden eşleşiyor ve müzik çalma listelerini saklamak için 4 GB dahili depolama alanı sunuyor. Yazılım tarafı Honor’un MagicOS 8’i tarafından kapsanıyor.

Bu yılki yenilikler arasında sağlık takibinizi takip etmenize yardımcı olan Honor’un Bilimsel Uyku Yönetimi, Sağlıklı Sabah Raporu ve Hızlı Sağlık Taraması yer alıyor.

Watch 5’teki 480mAh silikon-karbon pil, Honor Watch 4’teki pile kıyasla %21’lik bir enerji yoğunluğu artışı sağlıyor. Honor OS Turbo X sistem düzeyindeki enerji tüketimi optimize edicisiyle birlikte Honor, düzenli kullanımda Watch 5’ten 15 güne kadar pil ömrü alabileceğinizi iddia ediyor.

Siyah, altın ve yeşil renklerde Honor Watch 5Siyah, altın ve yeşil renklerde Honor Watch 5Siyah, altın ve yeşil renklerde Honor Watch 5
Siyah, altın ve yeşil renklerde Honor Watch 5

Honor Watch 5, Siyah, Altın ve Yeşil renklerde geliyor. Fiyatlandırma ve bulunabilirlik henüz açıklanmadı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *