Motorola’nınRazr50VeRazr 50 UltraHaziran ayında küresel sahneye çıktı ve ilki9 Eylül’de Hindistan’a varması bekleniyorAncak şimdi Motorola’nın aynı ailenin parçası olacak yeni bir Razr üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

HDR10+ sertifikası aldığı görülen gizemli Razr 50s’den bahsediyoruz. Bu model adının ilk kez bir yerde ortaya çıkması nedeniyle, ne yazık ki konuşabileceğimiz sızdırılmış veya söylentiye dayalı herhangi bir özelliğimiz yok.

Motorola halihazırda Razr 50s üzerinde çalışıyor

Ancak, Motorola’nın seçtiği takma ad göz önüne alındığında, bu, fiyatı düşürmek için temel özelliklerin düşürüldüğü, Razr 50’nin çok daha uygun fiyatlı bir yinelemesi olabilir. Bu arada, bunların hepsi bizim spekülasyonumuz ve daha fazlası değil. Hatta Razr 50’lerin Razr 50’nin biraz yükseltilmiş bir versiyonu olduğu ortaya çıktığında işler tam tersi yönde bile gidebilir.

Umarım yakında bununla ilgili bazı söylentiler ve sızıntılar ortaya çıkar ve bize ne bekleyeceğimiz konusunda daha iyi bir fikir verir. Bu arada, ailenin halihazırda mevcut üyeleriyle tanışmak istiyorsanız,Razr 50 incelememizi buradan okuyunVeRazr 50 Ultra incelememiz burada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *