Honor MagicBook Art 14, bugün Berlin’deki IFA fuarında dünya çapında tanıtılmaya başlandı ve şu anda ofisimizde incelemeye hazır halde bulunuyor.

Peki bu makinenin harika yanı ne? 14,6 inç OLED dokunmatik ekrana, Intel Core 7 Ultra 155H’ye, 60 Wh pile sahip ve sadece 1,03 kg ağırlığında!

Ayrıca web kamerası manyetiktir ve makinenin üst kısmına tutturulabildiği için ekran çerçevesinin kalınlığı sadece 2,2 mm’dir.

Onur MagicBook Sanatı 14Onur MagicBook Sanatı 14
Onur MagicBook Sanatı 14

MagicBook Art 14, 65W şarj cihazı ve USB-C kablosuyla birlikte gelir. Sunrise White veya çok sevdiğimiz bu güzel Zümrüt Yeşili renginde alabilirsiniz.

Honor MagicBook Art 14 inceleme için

Honor, çıkarılabilir manyetik 1080p kamera modülünü MagicBook Art 14’ün sol köşesine yerleştirmenin bir yolunu buldu. Çıkarıldığında, manyetik yer tutucu aynı hizada duruyor. Kamerayı bununla hizalayın ve içeri itin. Ve evet, kamerayı pimleri dışarı bakacak şekilde yerleştirebilirsiniz, yine de uyuyor – ama yapmamalısınız.

Çıkarılabilir manyetik kameraÇıkarılabilir manyetik kameraÇıkarılabilir manyetik kamera
Çıkarılabilir manyetik kamera

Ayrıca kamerayı hem ekrana bakacak şekilde hem de dizüstü bilgisayarın arkasına bakacak şekilde takabilirsiniz, ne sebeple olursa olsun. Honor size tüm seçenekleri sunuyor!

Honor MagicBook Art 14 inceleme için

Bunlar sadece kısa bir bakış, ancak kapsamlı incelememizin birkaç gün içinde hazır olacağını tahmin ediyoruz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *