Google’ın Aralık ayındaki lansmanı öncesinde Android 15 QPR1 önizleme döngüsü bugün Pixel 9 Pro serisinin tamamını içeren Pixel cihazlar için Beta 2 ile devam ediyor.

Üç Aylık Platform Sürümleri, aylık hata düzeltmelerine kıyasla daha önemli değişiklikler sunar. Daha büyük kullanıcı arayüzü ayarlamaları ve bir sonraki büyük Android sürümünü beklemeyi gerektirmeyen yeni özellikler için idealdir.

Tarihsel olarak, QPR’ler nispeten istikrarlıdır ve geliştirici önizlemeleri yerine beta olarak başlatılır. Google, Android 15 QPR1’in Aralık ayında piyasaya sürülmesiyle birlikte resmi olarak “genel kullanım için uygun” olduklarını söylüyor.

Android Beta Geri Bildirim uygulaması sorunları bildirmek için Pixel’de mevcuttur. Uygulama çekmecesinden veya Google sorun izleyicisinde hataları bildirmek için Hızlı Ayarlar üzerinden erişebilirsiniz, Android Beta topluluğu ise Reddit’tedir.

Eylül 2024 güvenlik düzeltme ekine sahip Android 15 QPR1 Beta 2 (AP41.240823.009), Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Tablet, Pixel Fold, Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 8a, Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL ve Android Emulator içiPixel 9 Pro Foldn kullanılabilir.

Çoğu kişi Android Beta Programı üzerinden kurulum yapacaktır, ancak siz aynı zamanda flaş veya yan yükleme de yapabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *