Bir ay önce Advanced abonelerine sunulan Gemini Live, şimdi Android’de ücretsiz kullanıcılara da sunulmaya başlıyor.

Gemini Live, yeni bilgiler veya talimatlarla yanıtları kesme yeteneği de dahil olmak üzere, ileri geri alışverişlerle doğal bir sohbet yapmanıza olanak tanır.

Gemini kaplamasının veya tam uygulamanın sağ alt köşesindeki ışıltılı simgeye sahip yeni bir dairesel dalga biçiminden erişirsiniz. Bu sizi altta “Beklet” ve “Sonlandır” düğmeleri bulunan tam ekran deneyimine götürür. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek veya ekranı kilitlemek için bu kullanıcı arayüzünden çıkabilir ve Gemini Live arka planda çalışır. Live’ı sonlandırmak için bir bildirim vardır veya “dur” diyebilirsiniz.

Bir konuşmayı sonlandırdıktan sonra, istemlerinizi ve Gemini’nin yanıtlarını gösteren bir metin dökümü, diğer tüm alışverişlerde olduğu gibi geçmiş bölümünde görünecektir. Bu, bir konuşmayı yeniden başlatmanızı sağlar.

GALLERY_POSITION_5
free Gemini Live
free Gemini Live
free Gemini Live

Live, şu an itibariyle Gmail, YouTube Music ve diğer uygulamalara erişim için Gemini Uzantılarını desteklemiyor; ancak bu özellik gelecekte geliyor.

Gemini Live, Gemini’nin geri kalanına uygulanan 10 yeni ses içeriyor. Gemini ayarlarına gidin > Gemini’nin sesi demo için:

Geçtiğimiz ay Gemini Advanced aboneleri için öncelikli erişimin ardından Google, bugün itibarıyla Gemini Live’ı ücretsiz kullanıcılara sunuyor. İngilizce’ye ayarlanmış Android cihazlarda kullanılabilir olacak ve yakında daha fazla dil eklenecek.

GALLERY_POSITION_12


İkizler hakkında daha fazlası:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *