Pixel Watch 3’te üç yeni yüz bulunuyor. Bunlardan ikisi tamamen yeniyken, üçüncüsü mevcut bir tasarımın baştan aşağı yenilenmesi.

Teknopa, eklenen yorumlar ve diğer bilgilerle en büyük Google hikayelerini vurgulayan yeniden başlatılmış bir haber bültenine sahip. Buradan kaydolun!

Kutudan çıktığı haliyle varsayılan ve en çok reklamı yapılan Active kadranı oldukça harika. Bilgi açısından yoğun, aynı zamanda temiz ve göz atılabilir. Minimal düzen, dijital saati bir hapın içinde gösteriyor, üstünde ve altında iki dairesel komplikasyon var. Bunlar en küçük yuvalar, yanlarındakiler biraz daha büyük. Bu, bir komplikasyon için mükemmel boyutta ve diğer tüm saat yüzlerindekilere kıyasla belirgin şekilde daha kalın ve daha görünür halkalar sağlıyor. Mevcut tüm yüzler eşleşecek şekilde güncellenmelidir.

Pixel Watch 3 faces
Pixel Watch 3 faces

En sağdaki komplikasyon en büyüğü ve dört basamaklı adım sayısı için ideal buluyorum. Telefon tarafından gönderilen çözünürlük çok küçük olduğu ve pikselleştiği için Medya Kontrolleri için biraz fazla büyük. Bu, gelecekteki bir güncellemede güncellenmelidir.

Bu arada, bazı kişiler doldurulmuş dijital saatin her zaman açık ekran modunda nasıl boşaldığını beğenmiyor. Ben sorun etmiyorum çünkü komplikasyonlarla bir kontrast sağlıyor, ancak şikayeti anlayabiliyorum.

Sonra dört komplikasyon halkası ekleyen Plus düzeni var. Sanırım yanlarındaki sayılar küçük/kısa tarafta, ancak 45 mm Pixel Watch 3’te iyi görünüyor. 41 mm modelinde bile yer almasına şaşırdım.

Son olarak, Active yüzü Azalea, Ebegümeci, Bloom, Sonbahar, Pamukşeker ve Gül çalısı gibi isimlerle çok ilginç çift tonlu renk kombinasyonlarına sahip. Bana biraz sade geliyorlar ve Owala su şişesi kapaklarına benziyorlar, ama eğlenceli değil.

Pixel Watch 3 faces
Pixel Watch 3 faces

Google, bu yıl özellikle 45 mm’de ek ekran alanını göstermek için Field yüzünü kullanıyor. Bulbs düzeninde dört dairesel komplikasyonun yanı sıra hem dakika (çubuklar) hem de saat (haplar + daireler + üçgen) işaretçileri bulunuyor.

Pixel Watch 3 faces
Pixel Watch 3 faces

Arcs düzeni, oldukça yoğun bir görünüm için bu iki endeks kümesinin arasına dört radyal komplikasyon ekler.

Sonra oldukça beğendiğim 3/6/9/12 saat işaretleyicileri olan Basit bir düzen var. Karmaşıklıklara yer yok, ancak altta tarihi elde ediyorsunuz ve renk kombinasyonları burada iyi çalışıyor.

Pixel Watch 3 faces
Pixel Watch 3 faces

Son olarak, Track yüzü var. (Yani, bu Track & Field.) Bu yeniden tasarımın tanımlayıcı özelliği, bir metrik için halka. Tek düzen, (ortalanmamış) zamanın yığılmış olduğu bir düzen gösterirken, Bulb doğrusal saatin altına bir solo komplikasyon ekler. Çift, halkayı ikiye böler ve zamanın üstünde iki komplikasyon görünür.



Pixel Watch 1 ve 2’de bu yüz, tek bir satırda görüntülenen bir komplikasyon için yer olan çok daha basitti, eşleşen halka ise çok daha kalındı. Çok belirgindi, doğal bir Material You olmasa da, ve Pixel Watch 3 yüzü çok ince halkalara sahipken, bakılabiliyordu.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *