Seyahat harikadır, ancak seyahat SIM kartı satın almak değildir. Son yıllarda Android telefonlarda iyileştirilen eSIM desteği ve dünya çapında bir eSIM sağlayıcısı olan Nomad’ın yardımıyla, dakikalar içinde yeni bir ülkede çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıntılar ve Teknopa okuyucuları için özel bir promosyon kodu için aşağıya bakın!

Yıllardır, yabancı bir ülkede bağlantı kurmak, fahiş uluslararası operatör ücretleri ödemek veya varış noktanızda fiziksel bir SIM satın almak anlamına geliyordu; bu süreç, varışınızdan saatler sonra bile bağlantınızın kesilmesine neden olabilirdi. Ancak eSIM teknolojisinin daha geniş bir şekilde yaygınlaşması, basit bir Wi-Fi bağlantısıyla birkaç dakika içinde veya hatta yola çıkmadan önce bağlantı kurmanızı ve hemen yola koyulmanızı mümkün kıldı.

Nomad eSIM bunu yapmak için harika bir seçenektir; uygulamanın eSIM hizmetleri 170’ten fazla ülkede uygun fiyatlarla mevcuttur ve Android telefonlara birkaç dakika içinde yüklenebilir. Teknopa okuyucuları Teknopa koduyla herhangi bir veri planında %5 tasarruf edebilir.

Hızlı ve kolay kurulum

eSIM takma işlemi genellikle çok hızlı ve çok kolaydır ve bir SIM kart aracı çıkarmanızı gerektirmez. Android’deki Nomad uygulamasıyla, ziyaret ettiğiniz ülkeyi hızla seçebilir, bir veri planı seçebilir ve eSIM’i takabilirsiniz. Uygulama, aynı anda birden fazla eSIM satın almanıza ve yönetmenize bile olanak tanır.

Bazı Android telefonlarda, mevcut fiziksel SIM kartınız takılıyken bir eSIM bile takabilirsiniz; böylece yeni bir ülkeye ulaştığınızda birini kapatıp diğerini kolayca açabilirsiniz.

Ayrıca Nomad’ın veri planları zahmetsizdir ve kurulumu sadece birkaç dakika sürer.

Her zamankinden daha fazla Android telefon artık eSIM’i destekliyor

Uzun bir süre boyunca, Android’deki eSIM desteği yalnızca en pahalı akıllı telefonların desteklediği bir amiral gemisi özelliğiydi. Ancak zamanla bu değişti. Sadece son birkaç yılda eSIM desteği çok daha fazla bütçe dostu cihaza yayıldı. Google’ın Pixel 7a ve Pixel 8a, Samsung’un Galaxy A serisi akıllı telefonları, Motorola ve OnePlus’ın uygun fiyatlı akıllı telefonları ve daha birçok uygun fiyatlı akıllı telefonda eSIM desteği bulacaksınız.

Küresel verileri herkes için uygun fiyatlı hale getirmek

Nomad’ın bir eSIM sağlayıcısı olarak temel hedeflerinden biri, herhangi bir ülkedeki veri planlarını herkes için uygun fiyatlı hale getirmektir. Ortalama olarak, Nomad eSIM planları diğer eSIM sağlayıcılarına kıyasla %20-40 daha ucuzdur. Ayrıca, birden fazla ülkede çalışan bölgesel bir veri planı satın alarak daha büyük yolculuklarda tasarruf edebilirsiniz, örneğin birden fazla veri planını idare etme endişesi duymadan Avrupa’da dolaşabilirsiniz.

Nomad ile sadakat puanları da kazanabilir ve her satın alma işlemi gelecekteki satın alımlara katkıda bulunabilir. Ayrıca, kaydolduktan sonra arkadaşlarınızı ve ailenizi yönlendirerek herkes için %25 indirim kazanabilirsiniz – aile veya arkadaş gezileri için harika.

Esnek günlük planlar

Hızlı seyahat mi? Nomad ayrıca, ne kadar süre ve ne kadar veriye ihtiyacınız olacağını esnek bir şekilde seçmenize olanak tanıyan günlük planlar da sunar ve halihazırda satın aldığınız yüksek hızlı veriyi kullandıktan sonra daha düşük hızlarda (512 kbps) sınırsız veri sunar. Seyahatinizin ne kadar süreceğini bilmiyorsanız ve gerçekten sadece birkaç günlük veriye ihtiyacınız olduğunda 15 günlük veya 30 günlük planlara para harcamaktan kaçınmak için bu mükemmeldir.

Güvenilir kapsam ve müşteri desteği

Bir seyahati mahvedebilecek bir şey varsa, o da telefonunuzun bağlantısını koruyamamaktır. Nomad, her ülkede birden fazla hücresel sağlayıcıyla çalışarak her yerde kapsama alanınızın olduğundan emin olmanıza yardımcı olur ve teknik bir sorun olması durumunda, size yardımcı olmak için hazır ve bekleyen birinci sınıf, 7/24 müşteri desteği vardır.

Bir sonraki uluslararası eSIM’inizde %5 tasarruf edin

eSIM’ler Android’de bağlantıda kalmayı dünyanın neresinde olursanız olun hızlı ve kolay hale getirdi ve Nomad bunu daha da kolay ve daha uygun fiyatlı hale getiriyor. Bir sonraki uluslararası seyahatinizden önce Nomad uygulamasını bugün indirin (Android veya iPhone’da) ve veri planınızda %5 tasarruf etmek için Teknopa kodunu kullanmayı unutmayın.

İyi yolculuklar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *