Samsung sonbahar Discover satışında zaman azalıyor, ancak bugün Galaxy Buds 3 ve Galaxy Watch Ultra’daki devam eden tekliflere katılmak üzere Galaxy Tab 9 ve Tab S9+ modellerinde bazı önemli fırsatlar geliyor. Oradan, 27 inç M8 HDR Akıllı Monitörde 350 dolarlık bir fiyat düşüşü gördük, bu artık Google’ın Nest Audio Akıllı Hoparlörlerinde %50’lik bir fiyat düşüşü ve kilidi açılmış Google Pixel 8 Pro’da yeni düşüşlerle birlikte. Ayrıca 2024 OnePlus Nord Buds 3 Pro’da gördüğümüz yeni düşüşü de incelemeyi unutmayın. Her şey aşağıda sizi bekliyor.

44 saatlik pil ve ANC özellikli yeni OnePlus Nord Buds 3 Pro, 50 dolara kadarki en düşük seviyeye ulaştı (%38 indirim)

OnePlus Watch 2’deki devam eden tekliflerin yanı sıra, resmi site şu anda 2024 OnePlus Nord Buds 3 Pro’da takip ettiğimiz en düşük fiyatı, kargo dahil 49,99 dolara sunuyor. Bu, normalde 80 dolarlık kablosuz kulaklık seti olup, daha önce bahsettiğimiz fiyatın 10 dolar altına düşerek 30 dolarlık sağlam bir fiyat düşüşü görüyor ve birkaç ay önce ABD’de piyasaya sürüldüklerinden beri takip ettiğimiz en düşük fiyat.

Artık hem Soft Jade hem de Starry Black renk seçenekleriyle indirimli fiyatlarla sunulan bu kablosuz kulaklıklar, markanın mevcut ürün yelpazesindeki en uygun fiyatlı kablosuz kulaklıklar olup, bana sorarsanız, dikkat çekici özelliklere sahip giriş seviyesi kulaklıklar olarak tanımlanabilir.

OnePlus Nord Buds 3 Pro, 10 dakikalık hızlı şarjla 44 saate kadar dinleme süresi sağlıyor ve markanın Basswave 2.0 düşük uç geliştirmelerini güçlendirmek için 12,4 mm Titanized diyaframlarla birlikte karışıma ek 11 saat ekliyor.

Samsung’un dahili web kamerası, Samsung DeX ve daha fazlasıyla 4K M80C Akıllı Monitörü 350 dolara geri döndü (300 dolar indirim)

Devam eden sonbahar Discover Samsung Satışının bir parçası olarak, Samsung 27 inç M80C UHD HDR Akıllı Monitörünü kargo dahil 349,99 dolara sunuyor. Amazon da bugün Samsung’un 350 dolarlık fiyatına denk geliyor ve normalde 650 dolara satılan bir monitörde 300 dolarlık büyük bir indirim sunuyor. Sağlam bir %46 indirim sayesinde, bu monitör artık takip ettiğimiz en düşük fiyata geri döndü, bu nedenle kurulumunuza bunlardan birini eklemek isteyip istemediğinizi görmek için daha fazla ayrıntı için aşağıya gidin.

Samsung’un bugün indirimde olan M80C monitörü, kurulumunuz için basit bir monitörden daha fazlasıdır. Dahili SlimFit web kamerası, Samsung Gaming Hub’a erişim ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok ekstrayla donatılmıştır. Bu monitörü Wi-Fi’ye bağlayabilmek ve konsol veya herhangi bir ek donanım olmadan medyaya erişebilmek, onu esasen masanız için bir tür TV’ye dönüştürür.

Samsung Galaxy Tab S9 tabletler sadece bugün için 650 dolardan başlayan fiyatlarla 180 dolara kadar indirimle

Sadece bugün, Discover Samsung Sonbahar satışının bir parçası olarak, marka en son Galaxy Tab 9 ve Tab S9+ modellerinde 170 dolara kadar tasarruf sağlıyor. İlk olarak, Galaxy Tab S9’un 128 GB modeli için 649,99 dolardan, 256 GB yapılandırması için ise 769,99 dolardan başladığını göreceksiniz. Sırasıyla 800 ve 920 dolar olan her iki modelde de doğrudan 150 dolarlık bir fiyat düşüşü görüyorsunuz. Ancak, 128 GB modeli şu anda Amazon’da biraz daha pahalıya başlarken, Graphite’deki 256 GB’ı 740,53 dolardan, Samsung’un doğrudan fiyatına göre 29,46 dolar daha tasarruf ederek bulacaksınız.

Samsung Sonbahar Tab S9 fırsatlarını keşfedin:

  • Galaxy Tab S9 650 dolardan başlayan fiyatlarla (Normalde 800 dolar)
  • Galaxy Tab S9+ 830 dolardan başlayan fiyatlarla (Normalde 1.000 dolar)
  • Ve daha fazlası…
  • İki Google Nest Audio Akıllı Hoparlör satın alın ve her biri 50 dolardan (yüzde 50 indirim) bir stereo çifti kurun

    Best Buy, şu anda canlı olan 3 günlük hafta sonu indiriminin bir parçası olarak, 99,99 dolara kargo dahil 2’li bir Google Nest Audio Akıllı Hoparlör paketi sunuyor. Bu normalde 100 dolarlık bir akıllı hoparlördür, yani bunlardan ikisini birinin fiyatına alabilir ve bir stereo çifti kurabilirsiniz. Bugünün kombo fırsatı, tek bir ünitenin fiyatını geçen ay Best Buy’ın Günün Fırsatı teklifinin bir parçası olarak takip ettiğimiz en düşük fiyata geri düşürüyor. Kombo fırsatı fiyatı hem Chalk hem de Charcoal renklerine uygulanır, bu nedenle tükenmeden önce beğendiğinizi alın.

    Yeni Pixel 9 cihazlarını umursamıyor musunuz? Google Pixel 8 Pro, Amazon’da 625 dolara düştü (375 dolar indirim)

    Yeni Pixel 9 telefonlar tam kadro piyasaya çıkarken, Amazon artık kilidi açılmış Google Pixel 8 Pro’da etkileyici bir fiyat indirimi sunuyor. Bu, şu anda birkaç farklı renk seçeneğiyle 624 dolara satın alabileceğiniz, normalde 999 dolar olan bir akıllı telefon. Bu, telefonun doğrudan Google’dan ve başka yerlerden aldığı fiyattan %38 veya 375 dolar indirim. Bu telefonların Temmuz ayında birkaç gün boyunPrime Dayca 699 dolara düştüğünü gördük, ancak bugünkü teklif, yeni Google Pixel 9 cihazlarına çok daha yüksek fiyat etiketi harcamak istemeyen kişiler için Amazon’un şimdiye kadarki en düşük fiyatını sunmak için işleri daha da ileri götürüyor.

    Pixel 8 Pro modelinin yanı sıra, standart sürüm de bugün 200 dolarlık güzel bir fiyat düşüşü görüyor:

  • Pixel 8 Pro 128 GB 624 $ (Normalde 999 $)
  • Pixel 8 128GB 499$ (Normalde 699$)
  • Şu ana kadarki en iyi lansman sonrası fırsat Galaxy Buds 3/Pro’da 160 dolardan başlıyor

  • Galaxy Buds 3 160 dolardan başlayan fiyatlarla ÜCRETSİZ kılıfla
  • Galaxy Buds 3 Pro, ÜCRETSİZ kılıf ile Samsung kredisi ile 220 dolardan başlayan fiyatlarla
  • As part of its now live Discover Fall sale, Samsung is now offering the first notable price drop on its new Galaxy Buds 3 since release. Not only can you score an up to $100 in instant trade-in value and a FREE Clip Case worth $30 with purchase, but it has also now slashed $20 off the price tag. That means the regularly $180 Buds 3 are now starting at $159.99 shipped, add in the value of the case, and you’re saving a total of $50 before you even factor in the trade-in potential. They are currently sold out at Amazon.

    Samsung Galaxy Watch Ultra’nın piyasaya sürülmesinden bu yana en iyi fiyat

    Güncelleme: Bu fırsat artık doğrudan Samsung’da geçerli ve 50 dolarlık fiyat indirimine ek olarak 350 dolara kadar anında takas kredisi de kazanabilirsiniz.

    Samsung’un büyük Discover sonbahar indirimi tüm hızıyla devam ederken, yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Watch Ultra’da şu anda olduğu gibi 50 dolarlık bir fiyat düşüşü görmeyi beklemiyorduk. Amazon şu anda Titanyum Gri, Titanyum Gümüş ve Titanyum Beyaz modellerinde kargo dahil 599,99 dolara yeni Galaxy Watch Ultra 47 mm LTE AI Akıllı Saat için takip ettiğimiz en iyi çıkış sonrası fiyatı sunuyor. Bunlar şu anda her üç renkte de Amazon’un tüm zamanların en düşük seviyelerinde bulunan 650 dolarlık akıllı saatler ve her biri farklı bir kayış seçeneğine sahip.

    Samsung, yeni amiral gemisi giyilebilir cihazı için 300$’lık anında krediye kadar ciddi bir takas kredisi sunuyor. Ancak doğrudan nakit anlaşmalardan bahsediyorsak, şu anda Amazon’da.

    Günümüzün en iyi akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar aksesuarlarından daha fazlası:

  • Anker’ın USB-C, AC ve el feneri içeren Powerhouse 90 taşınabilir şarj cihazı artık 100 dolara satılıyor
  • Anker’ın normalde 55 dolar değerindeki 4K HDMI çıkışlı 7’si 2 arada USB-C hub’ı bugün sadece 27 dolara düştü
  • 15$’lık bu iPad uyumlu arka koltuk araç tutucusuyla yolculuklarınızı daha keyifli hale getirin
  • Bu aşırı gerilim koruyucunun 24 çıkışını da kullanırken iyi şanslar, şimdi Prime üyeleri için 20 dolar
  • Anker’in yerleşik saat ekranlı etkileyici 250W Prime güç istasyonu 155 dolara düştü
  • Yeni Pixel 9 Kılıfı piyasaya sürüldü

  • UAG, Pixel 9’a özel ‘Made By Google’ askeri esintili kılıf tasarımlarını getiriyor
  • Moment, MagSafe ve Qi2 desteğine sahip yeni Pixel 9 Pro Kamera Kılıfı’nı 37,50 dolara (yüzde 25 indirim) tanıttı
  • Dbrand’ın Pixel 9 serisi için ürettiği Grip kılıfı artık MagSafe desteği ve 35’ten fazla tasarımla satışta
  • Yeni Spigen manyetik, şeffaf, daha fazla Pixel 9/Pro ve Fold kılıfları artık 15 dolardan başlayan lansman fırsatlarıyla satışta
  • Caseology’nin yeni Pixel 9 kılıfları şık ve uygun fiyatlı olup şu anda 16 dolardan başlayan fiyatlarla satışta
  • YouTube’da 9to5Toys’u izleyin:

    En son videolar, incelemeler ve daha fazlası için 9to5Toys YouTube Kanalına abone olun!

    Xbox için 400$’lık Moza R3 sonunda satışa sunuldu! Peki satın almalı mısınız? [Video]

    Turtle Beach Burst II Air 47g ağırlığında, sadece 99 dolara alınabilecek uygun fiyatlı bir oyun faresi mi?

    Beyaz 2024 SteelSeries Arctis Nova Pro kablosuz şimdi mükemmel olmalı, değil mi? [Video]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *