Amazon’un Android uygulaması pek fazla değişikliğe uğramasa da, entegre Rufus AI alışveriş asistanıyla birlikte çok küçük bir makyajdan geçiyor.

Eğer bilmiyorsanız, Rufus Ağustos ayının sonlarında tüm ABD müşterilerine sunulmuştu. Ancak, güncellenen Amazon uygulama arayüzüyle AI aracının daha fazla cihaza ulaştığı anlaşılıyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, bunun kendi Android donanımlarımızın çoğunda göründüğünü gördük. Bunu 28.17.0.100 ve üzeri sürümlerde görüyoruz. Değişiklikleri görmüyorsanız, uygulamayı zorla durdurun ve yeniden başlatın.

Android cihazınızda Amazon uygulamasını başlattığınızda, yeni bir arama çubuğu ve birkaç yıldır mevcut olan mavi degradeli bölümün kaldırıldığını fark edeceksiniz. Tüm bölge, çeşitli mağaza alanları için daha küçük sekmeli bölümler ve daha az belirgin teslimat konumu sekmesiyle önemli ölçüde küçültüldü.

Son görüntülenen öğeler afiş reklamlarına daha fazla entegre edilirken, alt gezinme çubuğunda ayrıca etkinleştirildiğinde ürün veya hizmetler hakkında bilgi edinmenizi sağlayan ekstra Rufus simgesi bulunur. Rufus, Amazon Android uygulamasının bir sınırlaması olan tek ürün görünümünün sınırlamaları göz önüne alındığında kullanışlı olan ürünleri hızlı bir şekilde karşılaştırmanızı sağlar.

Diğer değişiklikler oldukça minimaldir ve çoğunlukla yeni AI aracıyla ilgilidir. Bu nedenle, bir ürünü görüntülerken, söz konusu ürün hakkında soru sormanıza veya hızlı yanıtlar bulmanıza olanak tanıyan genişletilebilir bir sekme görebilirsiniz. Tüm temel işlevler aynı kalır ve hesap bilgileriniz ve daha fazlası gibi diğer bölümler Amazon Android uygulamasının önceki sürümleriyle aynıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *