Geçtiğimiz ay Google TV Streamer ABD Google Store’da tanıtıldığında, Google TV özellikli Chromecast’in önemi azalmıştı, ancak şimdi geri döndü.

Daha önce, Google Store’un Akıllı Ana Sayfa sayfasındaki “Akış” kategorisi doğrudan Google TV Streamer listesine gidiyordu. Chromecast’i hala arayabiliyordunuz, dongle da Streamer ürün sayfasındaki bir karşılaştırmada yer alıyordu, ancak o kadar belirgin değildi.

Artık Google TV Streamer ve Chromecast’i yan yana gösteren özel bir Streaming açılış sayfası var. Google TV’nin avantajları (discovery, Cast ve akıllı ev kontrolleri) hakkında kısa bir bölüm ve aynı “Hangi streamer sizin için doğru?” karşılaştırmasını elde edersiniz.

Bu grafikte Dolby Atmos, özelleştirilebilir tuşlu yeni Sesli Uzaktan Kumanda ve Uzaktan Kumandamı Bul, 32 GB’a karşı 8 GB depolama alanı, Ethernet ve Thread kenar yönlendiricisi vurgulanıyor.

Google artık yeni Chromecast 4K veya HD dongle’ları üretmiyor, ancak stok tükenene kadar bunları satmaya devam edecek. Güncellenmeye devam edecekler, en son sürüm bu hafta ve Android 14 bu yılın ilerleyen zamanlarında gelecek. Google Store’daki yeniden yükseltme, Chromecast’in Streamer’dan sonra bir süre daha piyasada olacağını gösteriyor.

Google TV Streamer 24 Eylül’den itibaren satışa sunulacak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *