Samsung’un tasarım trendleri devam ederken, Galaxy S25’in görünümü yeni bir sızıntının ortaya çıkardığı üzere tam olarak beklendiği gibi.

Samsung Galaxy S25’in önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve sızıntılara göre büyük bir yenileme olmayacak. Bu hafta, tasarıma ilk bakışı atıyoruz.

Android Headlines tarafından yayınlanan CAD tabanlı görüntüler, son iki nesille hemen hemen aynı tasarıma sahip olan temel Galaxy S25 modelini ortaya koyuyor. Gövde şekli aynı ve boyutlar oldukça benzer, ancak genel olarak biraz daha küçük. 146,9 x 70,4 x 7,2 mm boyutlarındaki Galaxy S25, biraz daha kısa ve dar ve ayrıca biraz daha ince, ancak çok benzer hissettirmeli.

Buradaki tek büyük değişiklik, hala üç kesik bulunan ancak artık Samsung’un bu yılın başlarında Galaxy Z Fold 6’da ilk kez tanıttığı aynı dokulu halkaya sahip olan kamera düzeni.

Bu arada Galaxy S25 Ultra’nın daha büyük bir değişiklik olması bekleniyor; Galaxy Note’tan esinlenen görünüm yerine daha fazla kıvrıma sahip ve Galaxy S25 ve Galaxy S25+ ile daha uyumlu bir şeyle değiştirilmesi bekleniyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *