Daha eski bir modelle takas yaparak bir Pixel Watch 3 satın almayı ve indirim kazanmayı umuyorsanız, lansman desteklerinin ortadan kalkmasıyla takas değerleri ne yazık ki azaldı.

Pixel Watch 3, Google’ın bugüne kadarki en iyi akıllı saati ve ilk nesli kullananlar için sağlam bir yükseltme. Başlangıçta Google, Google Store’da Pixel Watch 3’e yönelik sağlam takas değerlerine sahipti ve orijinal Pixel Watch için 120$ (veya daha fazla) ve Pixel Watch 2 için 240$ teklif etti.

Ancak Google Store’da Pixel Watch 3’e yönelik takas değerleri sessizce düşüşe geçti.

Google Store hala takas değerinde “350 dolara kadar” övünse de, son birkaç günde her şey önemli ölçüde düştü. En dikkat çekici olanı, orijinal Pixel Watch’un 120 dolardan sadece 35 dolarlık bir takasa düşmesi, Pixel Watch 2’nin ise artık bir Pixel Watch 3 için sadece 120 dolar alması.

Diğer akıllı saatlerin değerleri de düşmüş gibi görünüyor, çoğu Apple Watch modeli 150 dolar veya daha azına satılıyor (sadece Apple Watch Ultra 2 tam 350 dolara sahip) ve Samsung akıllı saatleri 100 doların biraz üzerinde bir fiyata satılıyor. Fitbit akıllı saatleri de bir Pixel Watch 3 karşılığında sadece 30 dolarlık bir takas değerine sahip.

Dikkat çeken nokta, ister 41 mm’lik modeli, ister yeni 45 mm’lik modeli satın almayı düşünün, bu değerlerin değişmediği.

Google, şu anda Pixel 9 serisinde olduğu gibi, zaman zaman Mağazası aracılığıyla takas değerlerini artırıyor; ancak en iyi değerleri genellikle ön siparişlerde ve yeni bir ürünün piyasaya sürülmesinde bulabilirsiniz.

Best Buy’daki takas değerleri de daha iyi değil; ilk nesil Pixel Watch için yalnızca 20 dolar, Pixel Watch 2 içinse 65 dolar. Amazon hiçbir şekilde takas kabul etmiyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *